Exerciții pentru creșterea performanței în pat

Îmbunătățește-ți viața sexuală cu următoarele exerciții pentru picioare, abdomen și fese. Vezi să fii în pat, nu fusese niciodată atât de plăcut!

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența sexuală, trebuie să țineți cont de faptul că, ca în toate, este important să acordați 100% din efort și disciplină pentru a vă bucura pe deplin. O parte este situată în îngrijirea puterii tale de a avea toată energia în acest moment, iar cealaltă este exercitarea mușchilor corespunzători pentru a avea starea și rezistența până la sfârșit.

5 semne în corpul tău care indică faptul că trebuie să faci sex

Pentru aceasta, astăzi voi vorbi despre aceste exerciții care vă vor ajuta să realizați acest lucru și, de asemenea, spuneți beneficiile suplimentare pe care le oferiți pe pat. Sunteți gata să înscrieți? Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența sexuală, trebuie să țineți cont de faptul că, ca în toate, este important să acordați 100% din efort și disciplină pentru a vă bucura pe deplin.

O parte este situată în îngrijirea puterii voastre de a avea toată energia în acest moment, iar cealaltă este exercitarea mușchilor corespunzători pentru a avea condiție și rezistență până la capăt. Pentru aceasta, astăzi voi vorbi despre aceste exerciții care vă vor ajuta să realizați acest lucru și, de asemenea, spuneți beneficiile suplimentare pe care le oferiți pe pat. Sunteți gata să înscrieți?

Activitățile cardiovasculare și cardio sunt ideale pentru stimularea mișcării pelvine, îmbunătățirea coordonării și menținerea ritmului accelerat în momentul mai senzual. Recomandarea noastră? Pariați 30 de minute în alergare! Această practică promovează zilnic irigarea sângelui în organele genitale și, la bărbați, a scăzut la 30% riscul de a suferi de disfuncții erectile.

Este un exercițiu care întărește mușchii pelvisului, feselor și spatelui, dând drept rezultat o penetrare mai plăcută. Pentru a efectua întinderea cu fața în sus, îndoaie genunchii care duc călcâiele la fese și efectuează sondaje de șold timp de 5 secunde. Coborâți și repetați 3 cicluri, de 10 ori.

Squats

Dacă ceea ce doriți este să câștigați forță și vigoare pentru a pune în practică noi poziții, genuflexiunile sunt mișcările care vor fi mai de acord, deoarece zona din interiorul coapselor și feselor este tonică. Ghemurile pe care le vom propune sunt adâncurile, în care pierdeți șoldul pentru a ajunge la o poziție de ghemuit cu spatele drept – în timp ce țineți unul cântărește înălțimea pieptului – și înapoi pentru a ridica replicarea mișcării de 15 ori, cu 3 secvențe.

Acestea sunt cheia pentru creșterea plăcerii în cuplu, deoarece întărește pelvisul solului și reduce tensiunile, permițând atingerea orgasmului cu ușurință. Pentru a le efectua, contractând mușchii bazinului și strângeți fesele, în timp ce vă supărați cu tocurile în sus. Urcați și coborâți de 30 de ori și repetați 2 seturi pe tot parcursul zilei.

Relațiile intime sunt foarte importante în viața adulților. Majoritatea oamenilor s-au asociat cu ceva pozitiv și plăcut. Dar uităm că alții se confruntă cu diferite probleme pentru a se bucura de ei. Una dintre aceste probleme este lipsa dorinței. Sunt mulți bărbați care suferă de această problemă. A Aici, afișați o serie de tratamente pentru a recupera apetitul sexual.

De ce depinde dorința sexuală?

Pofta de mâncare nu numai sexuală depinde de testosteron, așa cum crede de obicei mulți bărbați, ci și de alți hormoni, mintea și anumite aspecte fizice. Deci, nu se poate găsi o singură cauză și nici nu poate fi oferită o singură soluție. Primul lucru care trebuie clarificat este că testosteronul nu este singurul responsabil pentru libidoul la bărbați.

De fapt, dorința este trezită dintr-o interacțiune fizică, hormonală și psihologică mai complicată. De aceea este posibil să menționăm multe cauze ale lipsei dorinței sexuale. În același mod, există mai multe opțiuni pentru recuperarea dorinței sexuale, care includ unele metode naturale, anumite tratamente terapeutice sau anumite medicamente

Îmbunătățiți stilul de viață pentru a îmbunătăți apetitul sexual. Stilul de viață are mult de-a face cu apetitul sexual. Există anumite practici care sunt indispensabile.

Nu vreau să spun că sunt direct legate de sexualitate, ci că îți permiți să ai o sănătate bună și astfel îți îmbunătățești lipsa poftei de mâncare:

  • Exercițiu fizic. Nu este necesar să devii într-un sportiv profesionist, dar da exerciții fizice moderate. De exemplu, să fugi, să înoți sau să mergi la sală. În acest fel veți îmbunătăți circulația sângelui organelor sexuale. Trebuie să țineți cont de faptul că exercițiul crește producția de endorfine, care ajută la îmbunătățirea stării de spirit.
  • Obezitatea. Excesul de greutate poate influența dorința sexuală în diferite moduri. De exemplu, bărbații care suferă de obezitate produc cu până la 50% mai puțin decât testosteronul. Dar, în plus, această problemă poate afecta stima de sine și poate reduce apetitul sexual.
  • Alcool. Alcoolul în exces este foarte dăunător excitării sexuale. Deși mulți cred că se întâmplă dimpotrivă, adevărul este că a bea prea mult poate provoca o erecție.
  • Odihnă. Există studii care arată că atunci când un bărbat doarme timp de doar cinci ore în timpul nopții, nivelul de testosteron scade între 10 și 15%. Nu uitați să dormiți suficient crește libidoul.