Rolul fibrelor

Dieta cu fibre care conține planta în cantități variabile (pentru toate fructele uscate, leguminoasele și cerealele integrale integrale – orez, paste din grâu, pâine integral, precum și fructele și legumele) pot ajuta la reducerea absorbției intestinale.

A grăsimilor din alimentele pe care le consumăm și sunt, de asemenea, sățioase, astfel încât nu numai că ajută la menținerea unei greutăți sănătoase, dar care, în același timp, oferă efecte pozitive pentru sistemul cardiovascular și îmbunătățirea tranzitului intestinal.

Vom obține aceste beneficii, îmbogățind pur și simplu dieta noastră obișnuită cu alimente care conțin fibre. Dar, potrivit insistă nutriționiștii, s-a arătat că suplimentele alimentare din fibre, dar au o creștere „naturală” a importanței acestui efect în organism și, cu atât mai puțin, fără a produce efecte nedorite cu care nu am avut.

Rețeta naturală anti-kilograme infailibilă autentică

Nu vă păcăliți: continuați să mâncați așa pentru totdeauna și să vă deplasați foarte puțin – pentru multe tablete de plante presupuse „slăbire”, eliminarea grăsimilor și reducerea lichidului pentru a prelua ziua – nu mai mult decât pierderea timpului.

Profesorul de formulă pentru a pierde kilogramele și a nu reveni pentru a recupera cunoștințele din belșug și, cel mai bun dintre toate: este mult mai sănătos, eficient și „natural” decât orice produs dietetic presupus „miraculos” pe care îl puteți cumpăra.

Această formulă se numește „schimbarea stilului de viață”, iar rețeta este următoarea:

  • Mâncare echilibrată: Combinați diferitele grupuri de alimente, dar acordând prioritate legumelor în stare crudă sau gătite atât de simplu (cuptorului, fierului de călcat, aburului …).
  • Controlul sumelor: Mărimea porțiilor de alimente trebuie să se adapteze puterii dvs. de cheltuieli. Pentru a te controla mai bine, mănâncă dintr-o farfurie mică.
  • Exercitiu: Suntem făcuți să ne mișcăm, iar mâncarea este combustibilul nostru. trebuie să-l petrecem în fiecare zi, astfel încât să nu se acumuleze sub formă de kilograme în plus. dacă trebuie să slăbești, mișcă-te mai mult.
  • Fii optimist: Obține-ți obiectivul pentru a ajunge la greutatea ta sănătoasă dacă, în adevăr, te convingi că vei obține. având în vedere acest gând, veți observa că eforturile dvs. de a obține recompensa pe care o meritați. Cuvântul magic este constanță.

Dietă nouă, viață nouă

Obiceiurile de cumpărare sănătoase ale alimentelor, deoarece exercițiul fizic nu este ceva de lună. Se realizează de-a lungul timpului cu perseverență, astfel încât nu vrea să-ți spună să nu te îndepărtezi de rutina timpului în care „, a remarcat Angel Nogueira Perez, nutriționist partener cu serviciul.

„Ceea ce se numește în mod obișnuit„ dietă ”(și mă refer la o dietă cu restricție calorică, în care trebuie să cântărim mâncarea) este într-adevăr calea dreptului de hrană, fiind menținută pe tot parcursul anului, astfel încât excesele care va face ca sfârșitul săptămânii sau în timpul sărbătorilor să nu aibă o influență atât de importantă. „

Cine va verifica o mână?

Medicul de familie: evaluează-ți starea în general și determină dacă într-adevăr trebuie să slăbești și câte kilograme te-ai pus să te bucuri de o sănătate bună.

Dieteticianul-nutriționist: o dietă pentru a pierde în greutate în mod eficient nu va fi niciodată un sistem standard care merită pentru nicio persoană. Fiecare dintre care trebuie să vă adaptați dieta pentru a pierde în greutate în funcție de nevoile și caracteristicile lor în funcție de vârsta sexului lor, indiferent dacă suferă de vreo boală și alte circumstanțe.

El -dietitian (se poate numi doar astfel absolvenții colegiului) este specialistul în sănătate profesionist în proiectarea unei diete personalizate, ținând cont de toți factorii necesari pentru care oferim rezultate bune. Acest lucru este și mai important dacă aveți o supraponderalitate importantă sau obezitatea de ani de zile și nu ați reușit să slăbiți suficient prin mijloacele noastre.

Psihoterapeutul: Că suntem capabili să urmăm dieta și să ne modificăm definitiv comportamentul alimentar depinde de multiple aspecte psihologice. De exemplu, dacă ceea ce ducem la a mânca prea mult este o depresie sau anxietate, psihoterapia bine dirijată de un specialist ajută la depășirea lor și la găsirea pe aceeași motivație necesară pentru a învăța să mănânce – și, pe scurt, să trăiască – atât de sănătos .

Mituri prăbușite

Salvadod e avena: „supercealul slimming”? Este ilegal să se afirme că tărâțele de ovăz sunt în sine foarte „slăbitoare”, deoarece, așa cum și după cum s-au dovedit studii recente, acest lucru nu este adevărat. În plus, abuzul de consum al acestora, precum și necesitatea unor diete foarte populare, poate preveni funcționarea corectă a statinelor, care sunt medicamentul cel mai frecvent utilizat pentru controlul nivelului de colesterol.

Produse „ușoare” și „zero”: subțin de la sine? Efsa observă că nu există dovezi care să demonstreze că alimentele sau băuturile în care au înlocuit zaharurile cu îndulcitori calorici contribuie, în sine, la realizarea sau menținerea unei greutăți corporale normale. la fel de mult, în contextul alimentelor echilibrate, aceste alimente pot ajuta să nu exagerați cu aportul de calorii, dar nu „subțiri”.