Se poate presupune că în timpul forumului va avea loc o nouă schimbare în activitățile

Castelul praga va găzdui săptămâna viitoare un forum

De investiții din la aceasta va participa conducerea companiei de stat Citic sau a grupurilor de afaceri cehe precum PPF Acesta va avea loc pe și 17 octombrie, a declarat luni cancelarul Vratislav Mynar.

Castelul praga va găzdui săptămâna viitoare un forum

Președintele Miloš Zeman intenționează, de asemenea, să participe la gala de marți. Potrivit camerei comune Cehe-chineze de cooperare reciprocă, inițial, întâlnirea antreprenorilor trebuia să aibă loc în vară, a fost mutată în toamnă. Cea mai mare atenție va fi probabil atrasă de reprezentanții companiei chineze Citic, care preia compania CEFC Europe.

Până în prezent, a sprijinit majoritatea activităților comerciale ale Chinei în Republica Cehă după dificultățile președintelui său și, în același timp, consilierul lui Zeman, Jie Jien-Ming, cu legile din China, intrarea în această companie a fost anunțată de CITIC. În iunie, Oficiul ceh pentru Protecția Concurenței a sfințit tranzacția de proprietate.

CITIC în Republica Cehă potrivit camerei, forumul este organizat în formatul cooperării dintre țările 16 din Europa Centrală și de Est și China, așa-numita platformă 16 + 1. Delegația CITIC Group va fi condusă de președintele Consiliului de administrație al companiei, inclusiv de președinții CITIC Bank și CITIC Trust Potrivit lui mynář, președintele Consiliului de administrație al CITIC s-ar putea întâlni cu Zeman.

Dacă cere o întâlnire sunt sigur că președintele va fi de acord,

A spus el zeman este un susținător pe termen lung al comerțului cu și al investițiilor chineze în Republica Cehă În trecut, a promis o creștere mare a acestora, dar, potrivit criticilor, acestea sunt mai mici decât se așteptau.

Dacă cere o întâlnire sunt sigur că președintele va fi de acord,

La începutul lunii noiembrie, Zeman va merge în cea de-a patra vizită în China în calitate de președinte printre alți invitați ai forumului va fi președintele Consiliului de administrație al grupului HNA, care include și Hainan Airlines, care a început să opereze prima rută aeriană către Republica Cehă. Alți oaspeți din industria turismului includ managerii de top ai celei mai mari agenții de turism online din China, Ctrip, a spus camera va veni și vicepreședintele companiei JD.com sau vicepreședinte al companiei brewing group China Resources Beer Holdings, care, potrivit camerei, controlează 91 de fabrici de bere din 25 de provincii chineze.

Cele mai mari grupuri de afaceri cehe precum PPF, Penta, Rockaway Capital, UNIMEX și ŠKODA AUTO participă din Republica Cehă, a adăugat camera CITIC s-a alăturat CEFC după ce grupul a intrat în probleme din cauza datoriilor mari. Compania CEFC group Europa este o parte cehă a grupului chinez CEFC.

De exemplu, el deține o participație la Travel Service Airlines, controlează fabricile de bere Lobkowicz Group, întreprinderea inginerească și metalurgică ž .as ž .ár nad sázavou, Slavia de fotbal și stadionul din Eden. Potrivit Sinolog și Sinopsis director de proiect Martin hála, în acest an comerciale forum are loc după căderea spectaculoasă a CEFC, care a dominat cehia-relațiile cu Compania nu numai că nu a adus investițiile așteptate, dar a lăsat în urmă datorii în întreaga lume, inclusiv în Republica Cehă În plus, liderii săi se confruntă cu acuzații penale în SUA și proceduri disciplinare în sine, a menționat Hall.