Sfaturi pentru a vă îngriji pielea iarna

Iarna! Acesta este cuvântul care guvernează această postare și sezon al anului în care trebuie să ai grijă deosebită de piele pentru ao menține în condiții perfecte pe tot parcursul sezonului. Întotdeauna trebuie să fii atent la pielea noastră și la toți factorii externi și interni care o pot deteriora, iar în acest caz, iarna este un moment deosebit de critic pentru pielea noastră.

Această postare este structurată în următoarele secțiuni:

Odată cu căderea termometrelor, ceea ce ne dorim mai mult este să ne încălzim, să creștem temperatura încălzirii și să rămânem calențiți acasă, dar asta nu întotdeauna se poate, deoarece avem obligațiile noastre și trebuie să ieșim la strada.

În timpul iernii, pielea noastră suferă schimbarea bruscă a temperaturilor la intrarea și ieșirea de acasă sau de la serviciu și este expusă poluării, vântului, soarelui, încălzirii bruște etc. , dar știți cum o afectați piele?

Iarna este foarte frecvent ca, indiferent de tipul de piele, frigul și vântul să se usuce și să pedepsească pielea într-un grad mai mare sau mai mic și, în unele cazuri, puteți produce chiar și o deshidratare atât de profundă care se reflectă în descuamare.

Epiderma, în general, devine mai sensibilă și trebuie acordată o îngrijire specială iarna. Este esențial pentru sănătatea pielii să dea o mână resurselor și tratamentelor menite să evite tensiunile, iritarea și uscăciunea. Din fericire, există trucuri, tratamente și produse care rămân la iarnă la distanță. A Apoi, lăsați 10 sfaturi pentru pielea impecabilă și strălucitoare în timp de frig.

Curățarea în profunzime

Am putea spune că acesta este pasul cel mai important pentru a menține o piele perfectă iarna și că aceasta trebuie să fie curată și bine oxigenată pentru a se putea regenera corect. Acest pas este esențial pentru tot anul și este esențial să nu-l săriți, dar de multe ori leneși evitați timpul desmaquillarnos .

Curățați-vă fața în profunzime cu săpun sau loțiune indicată pentru aceasta, care se potrivește tipului dvs. de piele și nevoilor sale și se aplică sub tonic pentru a finaliza curățarea reîmprospătați pielea și restabiliți mantaua hidrolipidică și Ph naturală.

Dacă este necesar, utilizați anterior un produs specific pentru a îndepărta machiajul cel mai rezistent de pe ochi și buze, aplicând două discuri demachiante.  Pentru a pregăti pielea în timpul iernii, Detoxcell este cel mai bun aliat al tău, obții un singur detergent facial în profunzime. Te va ajuta să elimini toate impuritățile acumulate, să oxigenezi și să reînnoiești pielea.

Hidratare externă

Aplicați crema hidratantă și / sau hrănitoare ca rutină zilnic după curățarea feței. Deoarece pielea este uscată și pierde mai multă apă în timpul iernii, ar trebui să știți că îngrijirea pielii se nivelează afară cu o cremă bună ,, acționează ca un scut împotriva agresiunilor externe.

Folosiți o cremă hidratantă pentru ao utiliza în fiecare zi dimineața, înainte de machiaj, dacă este vorba de maquillas și un tratament cu cremă sau mai nutritiv decât noaptea pentru a aplica înainte de a dormi. Noaptea, în timp ce dormim este atunci când pielea este regenerată și când aplicăm cosmeticele de tratament mai intens.

Pentru a contura ochii, trebuie să aplicați un produs specific, iar această zonă să fie mai sensibilă și, în general , mai sequită , iar frigul să fie accentuat mai mult aceste aspecte, provocând îmbătrânirea prematură, ridurile și uscăciunea, deci dacă nu folosiți încă acest produs cosmetic, folosiți iarna aceasta, vă puteți transforma cel mai bun aliat în grija voastră.

În centrele estetice Maria Padilla vă vom ajuta să obțineți hidratarea perfectă vara. Pentru aceasta, vă recomandăm tratamentul facial cu acid hialuronic, aliatul perfect pentru pielea dumneavoastră, deoarece este capabil să rețină cantități mari de apă.

Hidratarea internă

Nu trebuie să uităm niciodată că hidratarea vine și din interior, deci este important să beți multă apă, dar să nu aveți senzație de sete, deoarece este necesar ca corpul nostru să funcționeze corect și, de asemenea, să niveleze nivelul extern al pielii, păr, unghii.

O parte a apei potabile este atât de constantă, putem ajuta la menținerea hidratării corpului nostru cu o dietă sănătoasă, echilibrată și bogată în fructe și legume, care furnizează antioxidanți, vitamine și o apă suplimentară datorită proprietăților acestor alimente.

Exfolierea

Pentru ca pielea este să se mențină oxigenată, hidratată și în condiții perfecte, este necesar să se exfolieze pentru a îndepărta pielea moartă, activând circulația și facilitând celula de oxigenare și regenerare. 

Dacă pielea dvs. este uscată, folosiți un singur exfoliant o dată pe săptămână pentru a îndepărta pielea moartă care rămâne în suprafața stratului și pentru a facilita astfel penetrarea și acțiunea produselor de tratament. Dacă pielea este mixtă sau grasă, poți distanța în timp între coji și, în mod ideal, o fac la fiecare 10 sau 15 zile cu un produs delicat pentru a curăța în special porii și a ajuta și la oxigenarea acestuia, pielea respira mai bine.

În Pe măsură ce începeți să o faceți atât de regulat, veți observa diferența. Pielea dvs. va fi mai moale și mai netedă și va observa, de asemenea, modul în care proprietățile produselor și cremelor pe care le utilizați mai târziu, în rutina zilnică , pătrund mult mai bine.