Tot ce trebuie să știi despre sex și intimitate

Nu este considerat bine să vorbim deschis despre viața noastră sexuală în societatea noastră. Acesta este motivul pentru care oamenii de aici nu știu prea multe despre problemele lor sexuale și ale lor. Adevărul este că a vorbi despre aceste probleme ca și alte probleme fizice este extrem de esențial.

Pierderea puterii sexuale sau a capacității sexuale este o problemă sexuală foarte frecventă. Cu câteva sfaturi sau sfaturi ușoare puteți scăpa de această problemă. Aflați cum să creșteți puterea sexuală în unele moduri ușoare.

Ce este puterea sexuală?

Înainte de a crește puterea sexuală, este extrem de important să știți despre puterea sexuală. Puterea sexuală este puterea sau energia corpului nostru din care folosim o parte pentru a construi relații fizice. Dacă puterea sexuală scade, va determina scăderea interesului nostru pentru sex. Scăderea puterii sexuale are un impact asupra performanței sexuale, astfel încât relațiile fizice nu pot fi pe deplin savurate.

De asemenea, partenerul dvs. nu va fi mulțumit de dvs. dacă puterea sexuală nu este corectă. Din acest motiv, viața sexuală devine apatică. Există o mulțime de opțiuni de piață pentru îmbunătățirea performanței sexuale, cum ar fi o varietate de sau suplimente. Cu toate acestea tot ce trebuie sa stii despre sex si intimitate, toate acestea pot avea efectul opus asupra corpului tău. Deci, puteți scăpa de ea chiar făcând câțiva pași simpli și schimbări în stilul tău de viață.

Știți care sunt cele care ajută la depășirea slăbiciunii sexuale.Dar dacă vrei să-ți crești puterea sexuală, acestea nu sunt singurele lucruri care îți sunt suficiente. Depresia devine cea mai mare boală de astăzi. Stresul sau depresia sunt cauza majorității problemelor fizice și mentale. Un alt răspuns la întrebarea cum să crești puterea sexuală este să stai departe de stres. Stresul are un efect negativ asupra puterii sexuale a bărbatului. Dacă aveți depresie, aflați mai întâi despre simptome.

Anumite reduc, de asemenea, capacitatea sexuală. Antidepresivele, cum ar fi cele luate sub stres, pot reduce capacitatea sexuală. Dacă le luați, întrebați sau obțineți o opinie. O modalitate ușoară de a crește puterea sexuală este să rămâi activ fizic. Adoptând zilnic o anumită activitate în viața ta, vei putea în curând să-ți schimbi viața, fie fizic, mental sau Sexual. Rețineți că, pentru aceasta, trebuie să faceți cel puțin treizeci de minute pe zi de exerciții sau activități care vă vor face transpirația. În curând veți simți și schimbări în viața sexuală.

Păstrează-ți starea de spirit corectă

Somnul este extrem de necesar pentru noi. Anumite afecțiuni, cum ar fi apneea obstructivă de somn, determină scăderea nivelului testosteronului organismului. Reducând astfel capacitatea sexuală. Dar, nivelurile de testosteron se îmbunătățesc și capacitatea sexuală crește, de asemenea, atunci când obțineți dreptul pentru această problemă.

Adică, dacă nu dormi bine, poate avea și un impact asupra puterii tale sexuale. Împreună cu aceasta, multe altele vă pot afecta și unitatea sexuală. Pentru a depăși problema creșterii puterii sexuale, asigurați-vă că aveți suficient zilnic, adică cel puțin cu sau opt ore de somn. Cum să crești puterea sexuală: păstrează-ți starea de spirit corectă. Este extrem de necesar să fii pregătit fizic și mental să faci orice muncă.

Dacă se întâmplă altceva în mintea ta în timp ce ai o relație fizică, îți va afecta puterea sexuală.  Așa cum vă amintiți lucrurile importante, fiți entuziasmați de alte lucruri, așa că continuați să construiți relații fizice. Înainte de aceasta, relaxați – vă complet pe voi înșivă și pe mintea voastră. Numai atunci gândiți-vă la sex altfel va avea un impact asupra capacității dumneavoastră.

Trebuie să știți că obiceiurile proaste precum fumatul sau băutul au un impact asupra performanței sexuale. Acest lucru a fost dovedit și de studii de mai multe ori. Nu numai că, consumul excesiv al acestor lucruri poate provoca și probleme precum impotența. Deci, dacă aveți aceste obiceiuri proaste, încercați să renunțați imediat la ele. Cum de a crește puterea sexuală, această problemă este, de asemenea, o soluție ușoară.

Cum de a crește puterea sexuală: discutați cu un partener

A avea o relație fizică necesită nu numai tu, voința sau dorința ta, ci și interesul partenerului tău. Dacă vrei o viață sexuală sănătoasă, atunci trebuie să ai grijă și de partenerul tău. Dacă partenerul dvs. este fericit, atunci capacitatea dvs. sexuală va ajuta, de asemenea, să crească. Vorbește deschis despre asta cu partenerul tău. Cunoașteți și înțelegeți dorințele celuilalt în timpul sexului. Creați o atmosferă în care vă simțiți bine și confortabil. Acest lucru vă va crește puterea sexuală, astfel încât să puteți funcționa bine.

Puterea sexuală scăzută este, de asemenea, cunoscută sub numele de libido scăzut. Aceasta este o afecțiune în care capacitatea unei persoane de a avea orgasm scade sau a avut întotdeauna mai puțin interes pentru sex. Este normal ca oamenii să-și piardă interesul sexual din când în când, iar nivelurile libidoului continuă să crească de-a lungul vieții. Cu toate acestea, având un nivel scăzut al libidoului pentru o lungă perioadă de timp poate fi o cauză a unei afecțiuni grave. Următoarele sunt câteva dintre motivele pentru care bărbații sunt susceptibili la niveluri scăzute ale libidoului.

Testosteron scăzut-testosteronul este un hormon important pentru abilitățile fizice masculine. La bărbați se produce în principal în testicule. Testosteronul are un efect asupra producției de spermă. În plus, are și un efect asupra antrenării sexuale. Când nivelul de testosteron este scăzut, capacitatea sau interesul de a face sex scade, de asemenea. Este normal ca testosteronul să scadă odată cu vârsta. Cu toate acestea, scăderea rapidă a testosteronului poate duce la o scădere a puterii sexuale. Sperăm că aveți o perspectivă aprofundată asupra modului de creștere a puterii sexuale și a căilor sale.

Cu aceste sfaturi simple, vă puteți face viața sexuală mai fericită, precum și partenerul dvs. va fi fericit. Dacă aveți întrebări cu privire la orice probleme legate de sexualitate, viața sexuală sau rezistența sexuală, vă rugăm să vă consultați despre acest lucru. Există mulți oameni care doresc să știe sfaturi pentru a rămâne mai mult în pat. Ei vor să știe sex accesoriu sfaturi. Vor să facă sexul mai plăcut. Stamina poate însemna o mulțime de lucruri, dar când vine vorba de sex, se referă la cât timp poți sta în pat.

În acest articol, vă vom ajuta să știți cum să creșteți puterea sexuală, cum să creșteți puterea sexuală și acasă pentru a crește puterea sexuală. Dar, înainte de a vă spune toate acestea, vom încerca să ne dăm seama ce este puterea sexuală și de ce scade. Dacă doriți să mențineți activitatea sexuală toată noaptea, nu sunteți singuri. Sexul este o practică sexuală umană în care oamenii experimentează și își exprimă sexualitatea. O activitate sexuală implică, în general, inserarea și împingerea penisului în vagin pentru plăcerea sexuală. Rezistența și puterea de care oamenii au nevoie pentru această activitate se numește putere sexuală, putere sexuală.